Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Cesar Millan

Vodič do sretnog psa : 98 osnovnih savjeta i tehnika

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Vladimir Cvetković Sever
  • 09/2014.
  • 200 str., meki uvez
  • ISBN 9789533167886
  • Cijena: 6.62 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kako očuvati zdravlje i sreću vašeg psa, ispraviti uobičajena ružna ponašanja, biti Vođa čopora, izabrati pravog psa za sebe?

Sve je to moguće postići, smatra Cesar Millan, ako naučite i primijenite 98 osnovnih lekcija kroz koje ćete ovladati osnovama pseće psihologije, nagonskim ponašanjem pasa i stvaranjem ravnoteže i granica. Naučiti ćete i rješavati probleme ružnog ponašanja, pravilno odabrati psa za vašu obitelj, kao i pomoći vašem psu pri prilagođavanju na životne promjene.


***

Kao zvijezda slavnih serija "Šaptač psima s Cesarom Millanom" na National Geographic Channelu, te "Cesar Millan: Vođa čopora" na kanalu Nat Geo WILD, Cesar Millan je najtraženiji stručnjak za ponašanje pasa na svijetu. Autor je niza bestselera New York Timesa, među kojima su "Kako odgojiti savršenog psa" i "Šaptač psima", te osnivač Centra za psihologiju pasa.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –