Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Cesar Millan Melissa Jo Peltier

Kako odgojiti savršenog psa : Od šteneće dobi nadalje

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Ivana Bahun
  • 03/2012.
  • 332 str., meki uvez
  • ISBN 9789533164793
  • Cijena: 6.50 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Cesar Millan poznati je stručnjak za pse čije uspješne metode rehabilitacije problematičnih pasa možete gledati i na tv-ekranima. Slavni televizijski Šaptač psima širom svijeta ima vojsku obožavatelja, bilo da je riječ o stručnjacima za dresuru pasa ili pak o nama, vlasnicima pasa.

Nakon uspješnice "Šaptač psima" stiže knjiga s obiljem korisnih savjeta za odgoj sretnog, zdravog i uravnoteženog psa. Za milijune ljudi koji žele u svoj svijet (i svoj dom) dovesti psa, kao i za one koji su to nedavno učinili, Cesar Millan tvrdi: „Da, možete odgojiti savršenog psa“!

Sve, naime, počinje primjerenim odgojem u ranoj dobi, a Cesar će vam, na temelju svog dugogodišnjeg iskustva, odgovoriti na najčešće postavljana pitanja i povesti vas prema prekrasnoj dugogodišnjoj vezi s vašim kućnim ljubimcem. Uz njegove savjete stvorit ćete najbolje okruženje za uravnoteženog psa i izbjeći probleme s ponašanjem u budućnosti.

Što očekivati u svakoj fazi razvoja vašeg psa, osnove pravilne prehrane, važnost cijepljenja (i ne pretjeranog cijepljenja), stvaranje savršene poslušnosti od prvog dana putem pravila, postavljanja granica i smireno-samouvjerenog pristupa, savjeti kako izbjeći najčešće pogreške u odgoju štenaca i mladih pasa, jedinstvene vježbe i igre koje će izvući ono najbolje u svakoj pasmini, samo su neke od tema obrađenih u ovoj knjizi, nezaobilaznom štivu za svakog (budućeg) vlasnika psa.

Poglavlje!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –