Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Larí Marí

Zlatni Mjesec

  • Nakladnik: Hena com
  • 03/2015.
  • 358 str., meki uvez
  • ISBN 9789532590951
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Zlatni Mjesec" je misteriozna i nevjerojatno dirljiva priča o inkasatoru koji se jedini od njegovih kolega usudio ući u kuću strave u kojoj je, spašavajući nijemu djevojčicu, spasio svoj život. Ovaj je teatar apsurda, koji se posve neočekivano pretvara u napeti psihološki triler, ispunjen vrlo kompleksnim karakterima uz pomoć kojih autorice suptilno ali vrlo sugestivno pokazuju što se sve događa kad duševna patnja izmijeni mnoge osobnosti.

Dubokom prozom koja liječi ponovno su dokazale svoju spisateljsku izvrsnost koja me uvijek iznova očara.

Nina Violić

***

Larí Marí znalački barataju i pozitivnom energijom i prozom koja tu energiju „daje na korištenje“ svakom čitatelju uvučenom u njihov začudan literarni svijet. Pisanje je produžena ruka njihovog savjetodavnog djelovanja pa i romane pišu s terapijom na umu, progovarajući o onome što mnogi od nas i ne znajući nose u sebi. Tako nam četveroručno ispisuju i prozu koja liječi, i duboku psihoanalizu, i svjetlo u mraku, i napeti psihološki triler od kojeg hvatamo dah za budućnost u kojoj ćemo i sebi i drugima biti bolji.

Larissa Kunić (Larí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist energetske medicine. Marieta Kola (Marí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist intuitivne medicine. Suvlasnice su Entere Clinic u Opatiji, male klinike velike duše u kojoj već 20 godina crpe nadahnuća i pomažu mnogim klijentima. Njihov prvijenac "Bez ljubavi i mržnje" (Naklada Ljevak, 2014) dobitnik je nagrade Kiklop za najbolji debitantski roman 2014. godine. Preveden je na slovenski jezik i u kratko je vrijeme postao regionalno prepoznat. Drugi roman, "Zlatni Mjesec" (Hena com, 2015), nastavio je uspjeh prvog romana.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Zlatni Mjesec - Larí Marí –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –