Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Kristen Roupenian

Znaš da to želiš : Cat Person i druge priče

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Lada Furlan Zaborac
  • 06/2019.
  • 256 str., meki uvez
  • ISBN 9789533136943
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

"Znaš da to želiš" Kristen Roupenian knjiga je o seksu, izlascima i suvremenom životu. Zbirka sablasnih priča o životima žena danas, njihovim iskustvima na poslu, kod kuće, kod doktora, s prijateljima, partnerima i obitelji. U nekima od ovih priča žene trpe užas, u drugima ga nanose i pritom se nose sa žudnjom, krivnjom, kaznom i ljutnjom kako znaju i umiju.

Ovo su beskompromisne priče koje će čitatelje natjerati da izađu iz sigurne zone. Proza koja užasava ali istovremeno i fascinira, plaši, nasmijava, revoltira i uzbuđuje…

 

Pisanje koje priziva mračne feminističke bajke Angele Carter, a Kristen Roupenian potvrđuje kao jedan od najuzbudljivijih novih proznih glasova.
The Economist

Uznemirujuće, posebno i, možda pomalo perverzno, ali jako, jako zabavno.
Kirkus Reviews

Kristen Roupenian svjetski je slavna postala nakon što je njezina priča "Cat Person", objavljena u časopisu New Yorker, doslovno preko noći postala viralna senzacija. Doktorirala je književnost na Harvardu. "Znaš da to želiš" njezin je prvijenac koji se objavljuje na više od 25 jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –