Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ben Hoare Iva Karabaić

Antologija očaravajućih životinja

  • Nakladnik: Profil
  • 09/2019.
  • 224 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533136912
  • Cijena: 159.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

U "Antologiji očaravajućih životinja" Bena Hoarea nalazi se 100 životinja, poredanih od najvećih prema najmanjima. Svaka je životinja predstavljena kratkim tekstom sa zanimljivim detaljima, a često i nevjerojatnim podacima koji će oduševiti velikog i malog čitatelja. Životinjski je svijet nevjerojatno prilagodljiv svom okolišu i uvjetima života, no mi još tako malo znamo o tome. 

Ova enciklopedija inspirativan je uvod u taj očaravajući svijet, otkrit će djeci iznenađujuće podatke o svakoj životinji, potaknuti ih na daljnje istraživanje i naučiti ih razumijevanju i ljubavi prema svakoj sasvim maloj ili stvarno golemoj životinji.

Kao lijep poklon ova knjiga i divno izgleda – svaka je životinja predstavljena i ilustracijom i fotografijom, na naslovnici i rubovima stranica je zlatotisak, a trakica će pomoći pri označavanju gdje je dijete stalo s čitanjem.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –