Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Miralda Colombo Ilaria Faccioli

Atlas gradova : Put oko svijeta kroz 20 metropola

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Paula Jurišić
  • 04/2020.
  • 129 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533137384
  • Cijena: 129.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

"Atlas gradova" pravi je vodič prepun detalja uz pomoć kojih možete istražiti neke od najvećih i najimpresivnijih svjetskih gradova: New York, Pariz, Rim, Barcelonu, Tokio, Berlin, London, Cape Town, Kopenhagen, Peking, Milano, Rio de Janeiro, Moskvu, Sydney, Lisabon, Prag, Seul, San Francisco, Varšavu i Amsterdam.

Bogato ilustriran, atlas donosi pregršt zabavnih priča, atrakcija koje se ne propuštaju, slavnih građevina, muzeja, parkova, opisa slavnih ličnosti te običaja njihovih stanovnika i gastonomskih delicija koje jednostavno ne smijete propustiti. Zabavne aktivnosti kao safari ili šetnja među neboderima otkrit će vam zanimljive činjenice poput one da je izdržljivost Bruklinskog mosta testirao 21 slon, da u Prirodoslovnom muzeju u Londonu možete prenoćiti i to u društvu tiranosaura, Kopenhagenom možete zaploviti poput pravog Vikinga, a zateknete li se u dizalu u Seulu, trebate pritisnuti slovo F ako želite na 4. kat. Sve to i još štošta očekuje vas u ovoj knjizi koja će vas povesti na bajkovito putovanje najživopisnijim svjetskim gradovima.

Neka vas na put povede mašta, a onda stečena znanja iskoristite na nekom od svojih putovanja.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –