Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Frane Herenda

Sedam

  • Nakladnik: Profil
  • 10/2020.
  • 164 str., meki uvez
  • ISBN 9789533137971
  • Cijena: 89.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Nakon fatalne avanture s tajanstvenom djevojkom, mladi menadžer zaposlen u marketinškom odjelu velike tvrtke odlučio se na radikalan zaokret u svom životu. Sedam godina kasnije njegov život ipak se ne odvija kako je on zamišljao. Otac je dviju djevojčica koji proživljava bolan razvod, a snovi o položaju autsajdera koji uspijeva živjeti mimo korporativnog svijeta − nisu se ostvarili.

Roman "Sedam" drugo je poglavlje priče o pojedincu koji pokušava naći svoje mjesto u suvremenom svijetu, priče o paradoksima i ucjenama koje taj svijet postavlja pred nas, ali i kompromisima na koje svatko od nas, prije ili kasnije, mora pristati.

Frane Herenda rođen je 1983. u Zadru. Farmaceut je s višegodišnjim iskustvom rada u marketingu i prodaji farmaceutskih i kozmetičkih tvrtki. Dosad su mu objavljeni romani "1202. − križarska opsada Zadra" i "Soba 909", zbirka pjesama "Daleki vrhovi" i knjiga "Prirodna kozmetika".

Autor je više kolumni o prirodnom liječenju i organskoj kozmetici.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –