Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jorge Bucay

Put duhovnosti : Stići na vrh i nastaviti se uspinjati

  • Nakladnik: Fraktura
  • Prijevod: Željka Somun
  • 11/2020.
  • 336 str., meki uvez
  • ISBN 9789533582948
  • Cijena: 89.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Putevima samoovisnosti, susreta, suza i sreće, ključnima za životni rast svake osobe, Jorge Bucay proveo je svoje brojne čitatelje da bi im otvorio još jedan: "Put duhovnosti".

Stići na vrh i nastaviti se uspinjati, kako glasi podnaslov posljednje dionice Bucayevih "Planova puta", stara je sufijska metafora koja se odnosi na možda i najvažniji izazov s kojim će se susresti – povezivanje s najtemeljnijim i najuzvišenijim dijelom ljudskoga bića. I na ovome putu čitatelje čeka mnoštvo slijepih ulica u koje smo skloni zalutati zahvaljujući usađenoj nam želji za uspjehom, opsjednutosti materijalnim i diktatima vlastitog ega... ali Jorge Bucay pokazat će kako se na stazu vratiti, upućujući na ponekad zanemarene putokaze meditacije, ljubavi, molitve, smijeha i zahvalnosti.

U "Putu duhovnosti" slavni argentinski psihoterapeut otkriva nam duhovnost koja nije rezervirana za odabrane; onu koja nije cilj, već je smjer kojim valja krenuti. Najjednostavnije i najvažnije jest – poručuje Bucay – početi hodati.

Psihoterapeut i pisac Jorge Bucay rođen je 1949. u Bue­nos Airesu. Živi između Argentine, Španjolske i Meksika. Širom svijeta poznat je kao voditelj grupnih terapija te slavan kao uspješan pisac. Objavio je dvanaest uspješnica, među kojima se ističu "Ispričat ću ti priču", "Voljeti se otvorenih očiju", "Računaj na mene", "Priče za razmišljanje", "Cartas para Claudia", "Recuentos para Demián", "El Cochero" i "El Juego de los cuentos", koje su prodane u milijunima primjeraka i prevedene na dvadesetak jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –