Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
J. D. Robb

Slavni u smrti

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Leona Grujić
  • 12/2020.
  • 304 str., meki uvez
  • ISBN 978953523131
  • Cijena: 89.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

New York 2058., grad budućnosti, tehnološkog napretka i mračnih tajni. Grad u kojem se, unatoč izvanrednim genetičkim postignućima, ubojstva i dalje događaju.

Prva žrtva pronađena je jedne kišne noći kako leži na pločniku. Druga je ubijena ispred zgrade. Obje su bile lijepe i vrlo uspješne žene. Njihovi glamurozni životi punili su novinske stupce, a njihovi intimni odnosi s moćnicima i bogatašima poticali govorkanja. Na čelo istrage postavljena je Eve Dallas, odlučna, snažna i karizmatična poručnica koja živi za svoj posao i neće odustati dok pravda ne bude zadovoljena.

Eve slijedi svaki trag kako bi pronašla ubojicu. Kada otkrije da je sa žrtvama bio povezan i njezin ljubavnik Roarke, njihov ionako krhak odnos ponovno će se naći na kušnji.

"Slavni u smrti" uzbudljiv je nastavak romana "Goli u smrti", prvog dijela međunarodno uspješnog serijala "U smrti" koji autorica Nora Roberts piše pod pseudonimom J. D. Robb. Nevjerojatni obrati, jaki likovi, istraga koja neprekidno zalazi u slijepe ulice, obiteljske tajne i poroci, i uzbudljiva ljubavna priča… savršeno su posloženi u ovom trileru o životu i smrti u 21. stoljeću.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –