Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ann Patchett

Nizozemska kuća

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Saša Stančin
  • 01/2021.
  • 288 str., meki uvez
  • ISBN 9789533138251
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nakon Drugog svjetskog rata Cyril Conroy započne stvaranje carstva nekretnina. Prva demonstracija novostečena bogatstva kupnja je Nizozemske kuće, raskošnog imanja kojim želi iznenaditi suprugu Elnu. Nakon Elnina misterioznog odlaska Cyril živi s kćeri Maeve i sinom Dannyjem. No jednog dana u neobičnu, osebujnu Nizozemsku kuću stiže Andrea, žena koja će uskoro postati njegova nova supruga...

"Nizozemska kuća" raskošna je, potresna saga koja se proteže tijekom pet desetljeća. Priča je to o snažnoj povezanosti brata i sestre, kući njihova djetinjstva i prošlosti koju ne mogu ostaviti za sobom; roman o obitelji, gubitku i ljubavi.

"Nizozemska kuća" američke spisateljice Ann Patchett ušla je u finale Pulitzerove nagrade, uvrštena je u brojne preglede najboljih knjiga godine uglednih svjetskih medija te je osvojila čitatelje diljem svijeta.

 

Čudesno romantična i moćna priča o nostalgičnom zovu izgubljena doma. Prekrasno napisano. - The Spectator

Potresan portret neobične kuće i nesretne obitelji koja u njoj živi. - The Times

Divan roman Ann Patchett promišljeno je i suosjećajno istraživanje opsesije i oprosta. - Publishers Weekly

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –