Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Chiara Piroddi Federica Nuccio Roberta Vottero

Ljutiš li se često? : SOS za roditelje : savjeti psihologa

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Ana Badurina
  • 04/2021.
  • 20 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533138084
  • Cijena: 7.83 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

5 Tinovih savršenih rješenja nakladnička je serija problemskih slikovnica sa simpatičnim glavnim junakom, dječakom Tinom s kojim će se maleni čitatelji lako i brzo poistovjetiti. Priče su protkane temama poput straha od mraka, ljubomore, ljutnje, stidljivosti, nelagode odvajanja od roditelja i samostalnog snalaženja u novim situacijama kao što je boravak u vrtiću.

Pročitajte ovu slikovnicu i neka vas Tinovih pet duhovitih i domišljatih rješenja nadahne. Isprobajte ih i vidjet ćete da nikome nije lako kada ga obuzme ljutnja, ali da možemo naučiti kako je prepoznati i kako se s njom nositi. Ova će knjiga pomoći i roditeljima. Da, čak i njima jer stručni savjeti Chiare Piroddi, psihologinje specijalizirane za kognitivno-bihevioralnu psihoterapiju, nude pet jasnih i jednostavnih postupaka te korisnih prijedloga koji mogu biti od pomoći svima koji se nađu u ovoj izazovnoj situaciji.

Dječakov pogled na svijet prikazan je uz puno humora, djeci prilagođenim jezikom i maštovitim ilustracijama. Na kraju knjige kutak je za roditelje u kojemu autorica donosi pet izuzeto primjenjivih rješenja kako doskočiti opisanim izazovima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –