Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nicola May

Mali dućan u Cockleberry Bayu

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Ana Knežević
  • 04/2021.
  • 364 str., meki uvez
  • ISBN 9789535203728
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Rosa Larkin uvjerena je da je prati loša sreća otkad zna za sebe. Njezin život u Londonu prava je katastrofa, živi kao podstanarka kod zgodnog Josha, uspješnog bankara i strastvenog ragbijaša, koji prema njoj gaji nježne osjećaje, i preživljava od mjeseca do mjeseca. Kad u pitoresknom Cockleberry Bayu, gradiću u grofoviji Devon, naslijedi dućan koji već godinama zjapi prazan. Mali dućan Cockleberry Bayu – Rosina prva misao je prodati ga i dovesti svoj život u red. No, na njezinu nesreću, tajanstveni dobročinitelj postavio joj je važan uvjet: dućan ne smije prodati, može ga jedino prepustiti nekome tko to uistinu zaslužuje.

Svjesna da nema što izgubiti, Rosa odlučuje ponovno pokrenuti posao i dućanu vratiti stari sjaj. Napušta London sa svojim malim jazavčarom Hotom i nekoliko tisuća naslijeđenih funta te stiže u Cockleberry Bay, među znatiželjne mještane… Rosa daje sve od sebe kako bi njezin dućan uspio. No, to ne može sama. Srećom, mnogi joj mještani žele pomoći… Ili možda odmoći?


Ovo je prvi roman iz autoričine serije romana o Cockleberry Bayu, idiličnom gradiću na engleskoj obali. Nicola May u "Malom dućanu u Cockleberry Bayu" upoznaje nas s mnoštvom živopisnih likova i neočekivanih preokreta, vješto dočaravajući atmosferu engleske provincije. Kritičari Nicolu May nazivaju zvijezdom britanskih romantičnih komedija, a "Mali dućan u Cockleberry Bayu" donio joj je i svjetsku slavu.

Bilo je tako lijepo opet vidjeti stara lica. Osjetila sam onu euforiju “povratka kući”.
Lucy Mitchell

Nicola May autorica je desetak romantičnih komedija, koje su se sve redom našle na ljestvicama bestselera Kindle kategorije. Dva naslova osvojila su nagrade na “Festival of Romance” (Festival romantike), a časopis “The Sun” jedno je djelo uvrstio u e-knjigu tjedna. “The Corner Shop in Cockleberry Bay” postala najprodavanija e-knjiga Kindle-a u Velikoj Britaniji, a u siječnju 2019. godine postao je najprodavaniji roman godine.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –