Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vex King

Dobre vibracije, dobar život : vaš vodič za život kakav priželjkujete

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Jasna Grubješić
  • 05/2021.
  • , meki uvez
  • ISBN 9789535203872
  • Cijena: 109.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Postanite najbolja verzija sebe. Kako mogu naučiti istinski voljeti sebe i što to uopće znači? Zašto se moji ciljevi ne ostvaruju? Kako na kraj s negativnim ljudima? Kako mogu preoblikovati negativne emocije u pozitivne? Kako otpustiti prošle traume i pronaći sreću?

U svjetskom bestseleru "Dobre vibracije, dobar život" Vex King, guru nove generacije čiji je profil na Instagramu pokrenuo svojevrsnu duhovnu revoluciju, odgovara na ova i mnoga druga pitanja. Vex je i sâm prevladao brojne nedaće i postao izvor nade za stotine tisuća ljudi, a sada svoje osobno iskustvo i intuitivnu mudrost dijeli sa svima i pokazuje kako je moguće: nadvladati toksičnu energiju i odrediti svoje prioritete za bolji život, ostvariti svoje ciljeve korištenjem provjerenih tehnika, razvijati pozitivne životne navike, uključujući svjesnost o sadašnjem trenutku i meditaciju, promijeniti svoja uvjerenja kako bismo omogućili novim prilikama da uđu u naš život, nadvladati strah i uskladiti se s Univerzumom.

Ukratko: univerzum reagira na vaše vibracije. Vraća vam onu energiju koju odašiljete.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –