Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Marcus Pfister

Riba duginih boja uči da nije najvažnije uvijek pobijediti

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Kristina Kette
  • 09/2021.
  • 30 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789535203834
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Srebrica, riba duginih boja, igra se skrivača sa svojim prijateljima. No nije očekivala da neće uspjeti nikoga pronaći, a ni da će njezino skrovište odmah otkriti najmanja od svih riba. Nije mogla prihvatiti poraz i prkosno je prekinula igru. Prijateljica Crvenrepka pomaže joj da shvati kako je pogriješila i Srebrica odluči ispričati se prijateljima koje je uvrijedila.

Slikovnica "Riba duginih boja uči da nije najvažnije uvijek pobijediti" Marcusa Pfistera promovira ideju da nije važno uvijek pobijediti, već je važno sudjelovati i uživati u igri sa svojim prijateljima. Važno je i veseliti se sreći i pobjedi drugih jer prijateljstvo, razumijevanje i zajedništvo ništa ne može zamijeniti.


Prva knjiga o ribi duginih boja objavljena je još 1992. godine. Svjetlucava riba Srebrica isplivala je tada u svijet s porukom prijateljstva i dijeljenja. Dosad su njezine poruke prevedene na više od pedeset jezika, a slikovnice o ribi duginih boja zavoljeli su milijuni djece u cijelom svijetu.

Ova slikovnica objavljena je prvi put 2017. i zadnja je knjiga iz ove nagrađivane i omiljene serije o Srebrici i njezinoj ribljoj družini.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –