Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Smriti Halls Steve Small

Tu sam, uz tebe

  • Nakladnik: Profil
  • Ilustracije: Steve Small
  • 01/2022.
  • 40 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533138572
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Medo i Vjeverac najbolji su prijatelji. Kamo god Vjeverac krene, slijedi ga Medo velikog srca. On obećava da će biti uz Vjeverca, bio on mrzovoljan, šašav ili ljutit?, no ta će se odluka naći na kušnji kada veliki, nespretni Medo potopi Vjeverčev kanu, i odbaci ga s klackalice visoko u zrak, i razbije mu omiljenu šalicu, i… Na koncu, Vjevercu je dosta svega. Objavi Medi da mu treba prostora – no ubrzo shvati da mu je mnogo zabavnije kad je njegov najbolji prijatelj u blizini.

Predivno je imati odane prijatelje koji su uz tebe u dobru i u zlu. No ponekad, ali samo ponekad, uz prijatelja može postati tijesno… 

Smriti Halls, međunarodno priznata autorica čije se slikovnice prevode na više od 30 jezika, napisala je šarmantnu slikovnicu "Tu sam, uz tebe" koja na nježan način slavi prijateljstvo. Tekst je s velikom dozom humora ilustrirao dizajner i ilustrator Steve Small.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –