Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Tana French

Tragač

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Dražen Čulić
  • 02/2022.
  • 345 str., meki uvez
  • ISBN 9789533138695
  • Cijena: 139.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Nakon 25 godina rada u čikaškoj policiji, ali i teškog razvoda, Cal Hooper uvjeren je kako je preseljenje u irsko selo upravo ono što mu treba. Sve što želi jest izgraditi novi život na lijepoj lokaciji s dobrim pubom u kojem se ništa ne događa. No kad mu se obrati Trey čiji je brat nestao, Cal počinje otkrivati slojeve mraka koji se kriju iza idiličnih pejzaža i počinje shvaćati da i najmanja mjesta kriju opasne tajne.

"Tragač" Tane French – jedne od najboljih kriminalističkih autorica našeg doba – majstorski je ispričana priča s bogatom atmosferom o tome kako razlikujemo dobro od lošeg u svijetu gdje jasna podjela između tih dvaju polova ne postoji.

Ova prigušeno napeta priča o osujećenim snovima o bijegu možda je najbolji roman Tane French dosad. – The Washington Post

Svaki je roman Tane French razlog za slavlje… pročitajte ga jednom zbog radnje, a onda još jednom zbog ljepote i finoće autoričina pisanja. – The New York Times

Tana French (1973.) irska je spisateljica i kazališna glumica. Dosad je napisala osam romana koji su osvojili brojna priznanja i nagrade, kao što su, Edgar, Anthony, Macavity, Barry i ICVA Clarion, Irish Book Award, Los Angeles Times Book Prize i dr. The Washington Post nazvao ju je "jednom od najtalentiranijih živućih autora kriminalističkih romana“. Živi u Dublinu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –