Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Audrey Niffenegger

Žena vremenskog putnika

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Dragana Vulić Budanko
  • 05/2022.
  • 416 str., meki uvez
  • ISBN 9789533139036
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kada Henry upoznaje Clare, njemu je 28, a njoj 20 godina. On je zaneseni knjižničar, a ona prelijepa studentica likovne akademije. činilo mu se da se tada prvi put susreću i upoznaju, no on se pojavljuje u njezinu životu od njezine šeste godine... Ljubavna priča o Henryju i Clare traži odgovor na pitanje može li ljubav biti bezvremenska.

Jer Henry putuje kroz vrijeme, a Clare ne. Henry se zato, kao zarobljenik vremena, iznenada pojavljuje u Clareinu životu i jednako tako iznenada nestaje, uvijek u odgovarajućoj životnoj dobi, ali nesvjestan onoga što se događalo u prijašnjim susretima i životnim epizodama. Clare, pak, živi u jednosmjernom vremenu i čeka ga, svjesna da se on može pojaviti u bilo kojem trenutku njezina života.

Roman po kojem je snimljen i filmski hit, a u glavnim ulogama su Eric Bana i Rachel McAdams, dok je 2022. HBO snimio seriju s Rose Leslie i Theom Jamesom u glavnim ulogama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –