Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jennifer Niven

Do posljednjeg daha

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Dražen Čulić
  • 06/2022.
  • 336 str., meki uvez
  • ISBN 9789533138459
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Claudine Henry trebala je ljeto prije odlaska na fakultet provesti putujući s najboljom prijateljicom Saz, a možda se i zabavljati s Wyattom, mladićem prekrasnih očiju koji joj se oduvijek sviđao. Umjesto toga, gubi tlo pod nogama kad joj tata kaže da ostavlja obitelj i odlazi. Nakon toga Claudine s mamom otputuje na udaljen i slabo naseljen otok u državi Georgiji, bez telefonskog signala i bez izgleda da se zaljubi. Jeremiah Crew, karizmatičan, zgodan, tajanstven dečko slobodna duha, zaintrigira je na prvi pogled. Njihova je međusobna privlačnost neodoljiva. Ali oboje znaju da ta veza, koliko god idilična bila, može trajati samo to ljeto. Može li jedno ljeto biti dovoljno?

Nakon što je osvojila svijet dirljivim romanom "Sva radosna mjesta", prema kojem je Netflix snimio film, Jennifer Niven u romanu "Do posljednjeg daha" donosi priču o prvoj ljubavi, upoznavanju i zaljubljivanju, o tome kakva bi ljubav trebala biti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –