Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Alex Pavesi

Osam detektiva

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Ana Knežević
  • 08/2022.
  • 252 str., meki uvez
  • ISBN 9789535205142
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Pisac i matematičar Grant McAllister nije dugo uživao u svojoj slavi. Ubrzo nakon što je objavio zbirku krimi-priča „Bijela umorstva preselio se na udaljeni mediteranski otok gdje mu se zameo trag. No, ambiciozna mlada urednica Julia Hart odluči ga pronaći pod svaku cijenu nakon što njezin poslodavac, Victor Leonidas, slučajno naiđe na jedan od rijetkih sačuvanih primjeraka knjige i odluči objaviti novo izdanje. Ali prije toga, „Bijela umorstva treba detaljno proučiti – a Julia se ubrzo nakon upoznavanja s Grantom počne pitati jesu li zločini postojali samo na papiru ili se iza njih krije puno mračnija istina zbog koje je on jednom davno morao napustiti Edinburgh…

Engleski pisac Alex Pavesi svojim je prvim romanom, „Osam detektiva“, priskrbio laskave usporedbe s neprikosnovenom kraljicom žanra Agathom Christie. Napeto i intrigantno od prve do posljednje stranice, originalno i neobično napisano, ovo je djelo obavezno štivo svih ljubiteljica i ljubitelja dobrih trilera i kriminalističkih romana.

Iz medija:

Kad ste posljednji put pročitali istinski originalni triler? Čekanje je završeno, tu je Osam detektiva. – A.J. Finn

Pravi užitak… Pavesijeva otkrića posve su neočekivana, sve do samoga kraja. – New York Times

Osam detektiva pripada u kategoriju najzabavnijih krimića. – Sunday Times

Genijalno… savršeno za obožavatelje Agathe Christie. – Best Magazine

Alex Pavesi zaslužuje snažan pljesak za svoj zaplet, napisan sa svim vještinama starih majstora. – Sunday Express

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –