Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Alice-May Bermingham

Moja prva enciklopedija

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Vjekoslav Čulo
  • 10/2022.
  • 128 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789535204893
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Moja prva enciklopedija" Alice-May Bermingham posebno je osmišljena kako bi poboljšala djetetovo shvaćanje svijeta. Knjiga i poznate teme poput svemira, povijesti, životinja, biljaka i još mnogo drugoga pokrivaju mnoštvo uzbudljivih tema u čijem će istraživanju mala djeca uživati i pritom i učiti.

Preporuka je roditeljima (i drugima) da uzmu dovoljno vremena i pomognu djetetu da se zaokupi onime što čita te da sve riječi koje ne razumiju potraži u rječniku na kraju knjige. Time ćete dodatno razviti njegove vještine čitanja, slušanja i usmenog izražavanja te mu također pomoći da odrastanjem razvije pozitivniji stav prema čitanju.

Istražujte zajedno naš prekrasni svijet u ovoj velikoj knjizi bogatoj uzbudljivim informacijama, lijepim fotografijama i šarenim ilustracijama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –