Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Anders Røyneberg

Zeleni dom : Radost življenja s biljkama

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Nikolina Dadić
  • 12/2022.
  • 160 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789535205333
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Popularni norveški vrtlar Anders Røyneberg u ovoj bogato ilustriranoj knjizi pokazuje nam kako uz pomoć biljaka možemo obogatiti svoje okruženje i stvoriti u svom domu zelenu oazu, bez obzira na to je li riječ o velikoj kući s okućnicom ili, kao u Andersovu slučaju, malom gradskom stanu.

Zeleni dom“ priručnik je koji će vas nadahnuti da se prepustite ljepoti biljaka i otkrijete radost i mnoge dobrobiti koje suživot s njima donosi. U knjizi ćete naći vodič za sobno bilje kao i mnoštvo preporuka i korisnih savjeta o tome koje su biljke najbolje za vaš dom, kako ih odabrati, posaditi i njegovati i, na koncu, kako postići da napreduju i uljepšavaju vam cijeli životni prostor: od dnevne i spavaće sobe preko kuhinje i blagovaonice do kupaonice i hodnika.

Ovo je knjiga o biljkama koje imaju osobnost i namijenjena je modernim (i miroljubivim) ljudima koji promiču ideju očuvanja našeg planeta i zelenog stila života.

Anders Røyneberg (1980.) ljubav prema biljkama počeo je pokazivati još u djetinjstvu, odrastajući na farmi u jednom norveškom selu. Globalnu popularnost stekao je kao @arcticgardener, koji na Instagramu ima više od sto tisuća oduševljenih pratitelja. Ovo je njegova prva knjiga. U Norveškoj je dosad doživjela devet izdanja i prevedena je na deset svjetskih jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –