Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Norbert Gstrein

Četiri dana, tri noći

  • Nakladnik: Leykam international
  • Prijevod: Vedrana Gnjidić
  • 06/2024.
  • 296 str., meki uvez
  • ISBN 9789533401850
  • Cijena: 26.00 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Tko voli Ines? Od svih muškaraca nitko poput Eliasa. Samo što je on njezin brat. Privukao je svakog njezinog ljubavnika, a zatim ga odbacio. I kad su svi trebali ostati kod kuće, a svijet nakratko stane, brata i sestru posjećuje Carl, stjuard poput Eliasa. Ali oko kuće se smuca još jedan muškarac i svaki pogled i dodir postaju napeti. Što je Elias sve u životu učinio iz bezuvjetne ljubavi prema Ines? Što će Ines učiniti Carlu?

Komorna predstava koja svijetu daje snažnu poruku protiv rasizma i mizoginije – grom u današnjicu, prepun ljepote i provokacija, napetosti i tuge. „Govoriti o Norbertu Gstreinu znači govoriti o igri identiteta“ rekao je Hubert Winkels prigodom dodjele Književne nagrade grada Düsseldorfa 2021. koja je uručena upravo Gstreinu.

O romanu "Četiri dana, tri noći", Paul Jandl iz Neue Zürcher Zeitung piše: „Počinjeno je! Te dvije riječi trebaju stajati na naslovnicama svih romana Norberta Gstreina. Netko je nešto počinio, a Austrijanac od ljudske ljage u svojim romanima čini kulinarski specijalitet. I to s izuzetnom lukavošću.“

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –