Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jadranka Boban Pejić

Žitarice

  • Nakladnik: Planetopija
  • Fotografije: Biljana Gaurina
  • 05/2006.
  • 64 str., meki uvez
  • ISBN 953257011X
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U današnje se vrijeme mnoge namirnice nazivaju čudesnim, no cjelovite žitarice to zaista jesu. Najveće promjene u zdravlju, energiji i općenito kvaliteti življenja vidljive su kad ih počnete jesti. Čak ako ih jedete samo jednom na dan, osjetit ćete istinsku revoluciju u svom životu. Cjelovite žitarice, za razliku od onih prerađenih, imaju odličnu ravnotežu bjelančevina i ugljikohidrata, predstavljaju ujednačen i dugotrajan izvor energije, a bogate su i B vitaminima, vlaknima i balastnim tvarima što je izuzetno važno za probavu.

Volite žitarice, ali znate samo nekoliko recepta s njima? Upoznati ste s raznim vrstama žitarica, ali ne znate kako se kuhaju i koja su njihova svojstva? Želite naučiti pripremati slasna jela od žitarici, malo oživjeti svoju prehranu i pritom poboljšati svoje zdravlje? Najnovija kuharica koju potpisuje Jadranka Boban Pejić, pionir zdrave prehrane u Hrvatskoj, u ediciji Mirisi i okusi Makronove objašnjava zašto su cjelovite žitarice čudesna namirnica te donosi trideset originalnih i neodoljivih recepta za svaku prigodu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –