Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jadranka Boban Pejić

Jesen

  • Nakladnik: Planetopija
  • 10/2007.
  • 64 str., meki uvez
  • ISBN 9789532570731
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Početak jeseni donosi energiju zrelosti i žetve u prirodi. Drveće, ali i tržnica, polako se boji u toplije boje, vraćamo se u kuhinju, grijemo tijelo za prohladne večeri, snažimo za zimu…Za sve to nam trebaju drugačije namirnice, topliji obroci, novi recepti.

Najbolje recepte za jesensko razdoblje donosi nova kuharica «Jesen» - predzadnja u seriji kuharica prema godišnjim dobima Jadranke Boban Pejić. Fantastične cjelovite namirnice slatko-ljutog okusa tipične su za jesensko doba, a ova jedinstvena kuharica donosi ukusne i zdrave recepte za doručak, ručak, večeru i deserte.

***

Jadranka Boban Pejić prvo je ime prirodne prehrane u Hrvatskoj. Više od dvadeset godina vodi različite programe edukacije te je autorica brojnih članaka i stalna suradnica nekoliko domaćih časopisa, televizijskih priloga i emisija. Svoj put u svijet prirodne prehrane započela je 1985. godine kao studentica defektologije. Nakon završetka studija dvije je godine radila kao znanstveni asistent na Fakultetu za defektologiju u Zagrebu. U isto vrijeme, edukacijom na Kushi institutu u Bostonu, SAD, stekla je zvanje učiteljice makrobiotike.

Jadranka i njen suprug Zlatko pioniri su zdravih stilova življenja, promicanja organskog uzgoja i ekološkog pristupa u svakodnevnom življenju te su zajedno održali brojne tečajeve u svim većim gradovima u Hrvatskoj, kao i u drugim zemljama.
Autorica je kuharica «Žitarice», «Alge», «Proljeće», «Ljeto», «Jesen», «Zima», «Prirodno i slatko», te priručnika «Za bebe i djecu» i koautorica knjige «Hrana za život».

Ravnateljica je Ustanove Makronova u Zagrebu, autorica programa 'Škole prirodne kuhinje' i koncepta 'Cjelovito zdravlje žene', direktorica poduzeća Biovega te sretna majka Davida (17 godina) i Dore Korine (9 godina).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –