Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jadranka Boban Pejić

Proljeće

  • Nakladnik: Planetopija
  • 03/2007.
  • 64 str., meki uvez
  • ISBN 9789532570496
  • Cijena: 49.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Proljeće znači buđenje, rast, novi početak ne samo u prirodi oko nas nego i u nama. Aktivniji smo, manje spavamo, zanimaju nas nove stvari, a za sve to nam treba i nova uzlazna energija . Prvo ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj Jadranka Boban Pejić zato je za vas izabrala svoje najbolje recepte koji će vam pomoći da očistite tijelo od nakupljenih toksina, dati vam energiju te zagolicati nepce svježim okusom. Dvadeset osam jela možete slagati u zdrave i maštovite jelovnike s kojima će vaše proljeće biti lakše i poletnije.

Jadranka Boban Pejić bila je znanstveni asistent na Fakultetu za defektologiju u Zagrebu a na Kushi-institutu u Bostonu stekla je zvanje učiteljice makrobiotike. Voditeljica je Makronova centra u Zagrebu te autorica i voditeljica programa „Škole prirodne kuhinje“. Autorica je knjiga: "Prirodno i slatko“, "Prirodno i zdravo za bebe i djecu“, "Alge", "Žitarice" i koautorica knjige "Hrana za život“.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –