Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jadranka Boban Pejić

Supernapitci

  • Nakladnik: Planetopija
  • 05/2013.
  • 64 str., meki uvez
  • ISBN 9789532572544
  • Cijena: 51.50 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
S povećanjem stresa zamjetno je i pogoršanje kvalitete prehrane. Takva tendencija sve češće za posljedicu ima nedostatak energije, smanjenje vitalnosti te druge zdravstvene tegobe. Kako je izjava "nemam vremena" za mnoge postala poput životnog mota, sve više tražimo "instant fikseve" koji će nam omogućiti brzi oporavak.

Sokovi i napitci popularna su i "brza" zamjena za konkretnu kuhanu hranu. No, sokovi, koji su oduvijek bili sinonim zdravog napitka, u međuvremenu su se pretvorili u popularna pića puna praznih kalorija. Ali u ovoj knjizi govorimo o onoj drugoj vrsti sokova i napitaka - onima pripremljenim od svježih sastojaka koji u organizam unose "živu" informaciju i opći osjećaj dobrostanja. (Iz uvoda)


"Supernapitci", najnovija kuharica Jadranke Boban Pejić u seriji Mirisi i okusi Makronove donosi 28 recepata za pripremu super sokova i shakeova koji ne samo da će vam dati ideju o tome kako iskoristiti svu svježinu i hranjiva svojstva voća i povrća u sezoni koja dolazi, nego i pomoći da nadopunite svoju prehranu i učinite je nutritivno bogatijom.

Kombinirajući najraznolikije sastojke, autorica je osmislila napitke s različitim djelovanjima: za revitalizaciju, energizaciju detoksikaciju, pomlađivanje... 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –