Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Tony Buzan

Brzo čitanje : Revolucionarni pristup povećanju brzine čitanja, razumijevanja i općeg znanja

  • Nakladnik: Veble commerce
  • Prijevod: Vesna Valenčić
  • 06/2006.
  • 237, meki uvez
  • ISBN 9532510052
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Jeste li ikad željeli povećati svoju brzinu čitanja, poboljšati svoje razumijevanje i popraviti svoje vještine učenja? Ova knjiga olakšava vam i pomaže da brže i kreativnije razmišljate, kvalitetnije zapisujete bilješke, polažete ispite s lakoćom i uštedite svoje vrijeme.

U knjizi "Brzo čitanje" Tony Buzan iznosi novu metodu uz pomoć koje možete značajno povećati svoju brzinu čitanja (preko 200 stranica na sat), a da pri tome postignete bolje razumijevanje i pamćenje nego pri klasičnom čitanju. Štoviše, autor tvrdi da bolje pamtimo ako brže čitamo. Znanstvena istraživanja i eksperimenti to potvrđuju.

Knjiga sadrži testove i praktične primjere koji čitatelju omogućuju uvid u napredak tokom savladavanja tehnika brzog čitanja. Uz to, knjiga nudi i metode za nadilaženje problema učenja i metode za bolje razumijevanje i pamćenje pročitanog teksta.

Knjiga je idealan priručnik za učenike, studente, profesore i sve one koji žele unaprijediti svoje mogućnosti.

***

Tony Buzan je autor "Mentalnih mapa" i vodeći svjetski autoritet u području učenja i istraživanja mozga. Njegove su knjige doživjele veliki uspjeh u preko 100 zemalja i prevedene su na više od 30 jezika. Održava predavanja diljem svijeta i djeluje kao savjetnik mnogobrojnim multinacionalnim kompanijama i vladama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –