Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lana Biondić

Nova knjiga Lane Biondić

  • Nakladnik: Profil
  • 11/2006.
  • 196 str., meki uvez
  • ISBN 9531203431
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Priče koje se upravo spremate pročitati nastale su na temelju istinitih događaja iz života žena koje su prošle kroz moj život i još uvijek prolaze. Ja sam ih samo prepričala. Neki dijelovi isključivo su plod moje mašte. Mislim da ćete lako uočiti razliku. Osim u prva dva poglavlja ova knjiga nema nikakvih autobiografskih elemenata i zato ne tražite mene, već pokušajte pronaći sebe, ili jednostavno upoznajte druge. Čitat ćete o sretnim i nesretnim ženama.

Anthony De Mello kaže da se sreća ne može opisati niti definirati, već samo jad. Ispustite sreću i znat ćete. Isto kao što ne možemo definirati liubav. Ali nedostatak ljubavi, to već možemo opisati.

I zato moja knjiga opisuje sreću i kroz trenutke kad smo je izgubili. Zato je ona i sretna i nesretna jer to je jedno neprestano ispreplitanje.

Drugi, savjetodavni dio knjige nema apsolutno nikakve veze s pričama, ali ćete se barem lijepo od njih odmoriti. Jedino što vam mogu garantirati jest da je nastao u dobroj namjeri, i zato nemojte tražiti povrat novca.

Aforizmi koje sam ugradila baš su mi se svidjeli, a i drago mi je da knjiga ima više stranica.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –