Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Rachel Cusk

Arlington Park

  • Nakladnik: Vuković & Runjić
  • Prijevod: Sandra Mlađenović
  • 11/2008.
  • 256 str., meki uvez
  • ISBN 9789532860177
  • Cijena: 109.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Arlington Park sasvim je obično englesko prigradsko naselje. Tijekom jednog kišnog dana, pratimo živote sasvim običnih, i pomalo očajnih, kućanica: Juliet je ljuta zbog trijumfa muškaraca u svom domaćinstvu, Amanda se od sumornih misli o smrti sklanja u pretjerano čišćenje, Solly samo što nije rodila četvrto dijete, Maisie se pokušava pomiriti s provincijskim životom, dok po naravi optimistična Christine priređuje zabavu na kojoj će se navečer okupiti susjedi…

Pročitaj poglavlje!

Britanska književnica Rachel Cusk, rođena u Kanadi 1967., napisala je niz hvaljenih romana. Među ranim joj se radovima ističu "Saving Agnes" (Nagrada Whitbread za debitantski roman 1993.), "The Country Life" (Nagrada Somerset Maugham) i provokativni "Arlington Park", koji je naklada Vuković & Runjić u hrvatskom prijevodu objavila 2008. Autorica je kontroverznih ogleda o majčinstvu "A Life’s Work" i raspadu braka "Aftermath". Godine 2003. časopis Granta uvrstio ju je u svoj izbor najboljih mladih britanskih romanopisaca. Formalno i teksturno inovativnu trilogiju "Oris" koja uključuje romane "Oris", "Tranzit" i "Lovorike", svjetska je kritika pozdravila kao jedan od ključnih događaja u pripovjednoj prozi prvih desetljeća 21. stoljeća. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –