Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nenad Veličković

100 zmajeva

  • Nakladnik: Aora naklada
  • 09/2009.
  • 566 str., meki uvez
  • ISBN 9789537496074
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"100 zmajeva" Nenada Veličkovića omladinski je roman pun sunca i smijeha, koji ne podcjenjuje inteligenciju svojih čitatelja; priča o prvim ljubavima, odrastanju, odgovornosti i prijateljstvu, knjiga bogata raznovrsnim pripovjedačkim postupcima i rješenjima, djelo iznenađujuće drugačije od aktualnih hitova za tinejdžere.

To je roman o prošlom vremenu, nostalgičan i lijep kao što je bilo lijepo to vrijeme koje autor želi spasiti od zaborava.

Više o knjizi!

***

Nenad Veličković (1962., Sarajevo) kao magistar i asistent "vježba" književnost sa studentima Filozofskog fakulteta u Sarajevu.
Objavio romane «Konačari», «Otac moje kćeri», «Sahib»; zbirku priča «Ðavo u Sarajevu»; kolumne «Sarajevski gastronauti» i knjigu satiričnih tekstova «Izdržite još malo nećete još dugo».

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –