Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stephenie Meyer

U sebi

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Lidija Lebinec
  • 12/2009.
  • 596 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533160047
  • Cijena: 21.10 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Melanie Stryder odbija utrnuti. Zemlju je pokorila vrsta parazitnih bića, zvanih “duše”. One zauzimaju umove svojih ljudskih nositelja, pritom zadržavajući njihova tijela. Većina čovječanstva pokleknula je pred njima.

Lutalica, iskusna “duša” kojoj je dano Melanieno tijelo, znala je za izazove življenja u ljudskom biću: nesnosne emocije, preživopisne uspomene. Ali Lutalica nije očekivala da će prethodna posjednica svoga tijela odbiti predati vlast nad svojim umom.

Melanie počinje ispunjavati Lutaličine misli vizijama muškarca kojeg Melanie voli – Jareda, čovjeka koji još živi i skriva se. Lutalica se ne može razdvojiti od žudnje svoga tijela, i počinje čeznuti za muškarcem kojeg nikad nije upoznala…
 
Stephenie Meyer nakon serijala "Sumrak" predstavlja svoj prvi roman za odrasle: napetu priču o ljubavi i izdajstvu u budućnosti, gdje sudbina cijelog čovječanstva visi o niti, a ljubavni se trokut stvara između samo dva tijela.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –