Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
William Walker Atkinson

Tajna uspjeha

  • Nakladnik: CID - Nova
  • Prijevod: Zdenko Schloser
  • 03/2010.
  • 106 str., meki uvez
  • ISBN 9789533110035
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Ponovno vam želim naglasiti da je ono što nazivam osobnost samo vanjska maska unutranje individualnosti.

Maska se može promijeniti naporom volje, potpomognuta inteligentnim razlučivanjem. Prvo otkrijte kakvu vrstu osobnosti imate, a tada ju počnite oblikovati, zapravo, razvijati. Stvorite mentalnu sliku onoga što želite biti. Tada mislite o njoj, gorljivo ju želite. Želite da biste ju imali, a zatim ju izrazite. Stalno ju izražavajte. Ponavljajte ju dok konačno ne materijalizirate vaš ideal u objektivnu realnost. Napravite dobar mentalni obrazac ili odljev, a tada u njega postojano ulijevajte vaš mentalni materijal. Iz odljeva će proizaći karakter i osobnost koju želite i koja vam je potrebna. Polirajte tu novorođenu osobnost sve dok ne počne isijavati sjajem.

Možete biti ono što želite biti ako to želite dovoljno jako. Želja je majka činjeničnog stanja. Sjetite se još jednom starog pravila: OZBILJNA ŽELJA - POUZDANO OČEKIVANJE - ČVRSTA ODLUKA. Ove tri stvari vode postignuću.

Sada, kada smo vam predali ovu malu tajnu uspjeha, iskoristite ju. Na vama je da djelujete i ostvarite uspjeh. Mi smo stisnuli gumb - vi morate napraviti ostalo.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –