Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Michele Martin

Nebeska glazba : Život, umjetnost i učenja tibetanskog lame 17-og Karmape Ogyen Trinley Dorjea

  • Nakladnik: CID - Nova
  • Prijevod: Ksenija Kanajet
  • 05/2011.
  • 368 str., meki uvez
  • ISBN 9789533110080
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga iznosi dio velikog učenja koje čitatelja može zainteresirati o tome kako upoznati samoga sebe i kroz to shvatiti smisao postojanja, doprijeti do osobne unutarnje sreće i ravnoteže na putu savršenstva koje vodi do oslobođenja od svih zabluda i patnji. U taj svijet Karmapa uranja svojom providnošću pa se mogu iščitati zapanjujuće proročanske vizije koje sežu daleko u budućnost, izražene na simboličan način.

Njegovo učenje je duboko, misaono, kratko, praktično i jasno sa životnom porukom koja ima moć prodora duboko u ljudska srca pretvarajući se u lavlju riku koja budu iz duboke uspavanosti bez obzira na to kojoj religiji, rasi, boji i društvenom položaju netko pripadao.

Karmapin dramatičan bijeg iz Tibeta i dolazak u Indiju opisan u ovoj knjizi, istinski je scenarij koji svojim sadržajem premašuje bilo koju gledanu filmsku avanturu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Učenje tibetanskog lame 17-og Karmape Ogyen Trinley Dorjea –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –