
Male tajne : 100 kulinarskih delicija
- Nakladnik: Profil
- 11/2010.
- 227 str., tvrdi uvez
- ISBN 9789533191546
- Cijena: 18.45 eur
Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro - Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nova vegetina kuharica ponovno otkriva radosti kuhanja i druženja za stolom.
Ako ste već vješti s kuhačom, knjiga „Male tajne Vegetine kuhinje“ bit će vam inspirativan podsjetnik za neka nova zamamna i brza jela. Ako pak, nasuprot obilju dobre volje, kuharskog iskustva jedva da i imate, knjiga će vam poslužiti kao izvrsna početnica za usavršavanje u raznovrsnim i zanimljivim, a finim jelima, koja vas mogu ponukati na vlastite kreacije.
Iskušajte ponovno filozofiju nove kuhinje u vlastitoj. Među sto recepata za gablece, marende i užine te ručak i večeru, a podijeljenih u topla i hladna predjela, juhe, jela od mesa, jela od piletine i puretine te jela od ribe, zacijelo ćete otkriti brojne nove mogućnosti - novu namirnicu, novo jelo, novi kulinarski postupak, posuđe, način posluživanja... Konstanta im je Vegeta.
U ovoj vas knjizi najmodernija Vegetina kuhinja odvodi ravno u ukusnu i ekonomičnu pripremu sezonske hrane, s manje masnoće i kraćim vremenom kuhanja, preporučujući mediteranski, vegetarijanski ili neki drugi model prehrane.
Ako ste već vješti s kuhačom, knjiga „Male tajne Vegetine kuhinje“ bit će vam inspirativan podsjetnik za neka nova zamamna i brza jela. Ako pak, nasuprot obilju dobre volje, kuharskog iskustva jedva da i imate, knjiga će vam poslužiti kao izvrsna početnica za usavršavanje u raznovrsnim i zanimljivim, a finim jelima, koja vas mogu ponukati na vlastite kreacije.
Iskušajte ponovno filozofiju nove kuhinje u vlastitoj. Među sto recepata za gablece, marende i užine te ručak i večeru, a podijeljenih u topla i hladna predjela, juhe, jela od mesa, jela od piletine i puretine te jela od ribe, zacijelo ćete otkriti brojne nove mogućnosti - novu namirnicu, novo jelo, novi kulinarski postupak, posuđe, način posluživanja... Konstanta im je Vegeta.
U ovoj vas knjizi najmodernija Vegetina kuhinja odvodi ravno u ukusnu i ekonomičnu pripremu sezonske hrane, s manje masnoće i kraćim vremenom kuhanja, preporučujući mediteranski, vegetarijanski ili neki drugi model prehrane.
© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.