Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Cecelia Ahern

Dar

  • Nakladnik: Profil
  • 12/2010.
  • 235 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789533191393
  • Cijena: 129.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Lou Suffern rado bi bio na dva mjesta u isto vrijeme. Njegova stalna bitka s vremenom vrlo je osjetljiva tema za njegovu suprugu i obitelj.

Gabe je beskućnik koji sjedi ispred Louova ureda. Kad Lou pozove Gabea da uđe u ured, a i u njegov život, ovaj se mijenja na gotovo neopisiv način...

Čarobna božićna priča koja govori o važnosti vremena, ljubavi, prijateljstva, priča koja nas podsjeća na to koje su doista vrijede stvari u životu.


***

Prije nego što je započela karijeru spisateljice, Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. U dobi od dvadeset i jedne godine napisala je svoj prvi roman „P. S. volim te", koji je ubrzo postao svjetski bestseler te je po njemu snimljen vrlo uspješan film s Hilary Swank u glavnoj ulozi. Njezini idući romani - „Na kraju duge", „Da me barem možeš vidjeti" i „Hvala ti na uspomenama", također su osvajali prva mjesta na ljestvicama najprodavanijih naslova.

Cecelia je bila i suautorica humoristične hit-serije „Koja Samantha?" u kojoj glavnu ulogu tumači Christina Applegate. Na dodjeli nagrade „People's Choice Awards" serija je nagrađena kao najbolja nova komedija.

Romani Cecelije Ahern objavljeni su u četrdeset i šest zemalja, a ukupne ih je prodano više od deset milijuna.

Cecelia Ahern irska je spisateljica čiji se romani prevode u više od 40 zemalja svijeta te su prodani u više od 25 milijuna primjeraka. Prema njezinu prvijencu „P. S. Volim te“ snimljen je film s Hilary Swank i Gerardom Butlerom u glavnim ulogama, a prema romanu "Na kraju duge" film s Lily Collins i Samom Claflinom u glavnim ulogama. Dosad je na hrvatski prevedeno 13 njezinih romana i jedna zbirka priča.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– O Daru - Cecelia Ahern –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –