Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Aleksandar Štulhofer

Što je za mene seks

  • Nakladnik: Profil
  • 12/2010.
  • 183 str., meki uvez
  • ISBN 9789533191492
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Prva autorska knjiga najpoznatijeg hrvatskog seksologa Aleksandra Štulhofera zbirka je kolumni koje su izlazile u časopisu "Cosmopolitan" tri godine. Priče su to koje propituju naše stavove, običaje i navike, predrasude i uvjerenja. Sve one, naravno, govore o seksu.

No iza naslova kao što su "Seks, strast, grubost; Muškarci i seksualna zrelost"; "Jesmo li svi biseksualni?"; "Tiranija orgazma"; "Veličina penisa – bura u čaši vode?"; "Što emocije imaju s tim?"; "Sva lica seksa; Seks s osobom koju najbolje poznajem"; "Što je to dobar seks?"; "Ima li seksa nakon ljubavi?" govori se i onome što nije isključivo seks – o odnosima između dvoje ljudi, o povjerenju, bliskosti, prepuštanju, užitku, o tome kako smo istodobno i snažni, i senzibilni, i ranjivi, o tome koje nam se stvari sviđaju, kako to da nam se nešto sviđa s nekim osobama, a s drugima ne, gdje su postavljene granice te zašto treba propitivati i rušiti društvene norme i predrasude.

Iza statističkih podataka istraživanja koja je provodio nalazi se analiza stanja našeg društva te koliko se ono promijenilo krajem prošlog stoljeća. Aleksandar Štulhofer ne govori nam kako bismo se trebali ponašati i što je prihvatljivo a što ne, ali potiče nas da razmislimo o sebi, svojim postupcima, zadovoljstvima, užicima, o ljubavi.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –