Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Šime Sušić Radovan Marčić

MasterChef : Dnevnik pobjednika

  • Nakladnik: Algoritam
  • 12/2011.
  • 216 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533163512
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
„Dnevnik pobjednika“ prati tijek prvog kulinarsko-zabavnog showa MasterChef Hrvatska, koji se održavao od ožujka do lipnja 2011., od odabira dvadeset finalista do velikog finala. No „Dnevnik pobjednika“ nije samo kronološki prikaz tijeka događaja. Pobjednik Šime Sušić i član žirija Radovan Marčić evocirali su uspomene, izvukli na površinu emocije koje su oku kamere bile nevidljive i tako smo stvorili jedinstveni prikaz iz dva suprotna kuta gledanja.

Kako su se kandidati nosili sa stresom i što se sve dešavalo iza kulisa samo su neke tajne koje ćete pronaći u "Dnevniku pobjednika". No, tu su i najbolji recepti svih natjecatelja, kao i dvadeset novih recepata koje je Šime osmislio i pripremio samo za ovu knjigu, što "Dnevnik pobjednika" čini i iznimnom kuharicom.

                                    
„Finalni tjedan MasterChefa imao je samo jedan cilj: pokazati kako se čovjek nosi s akumuliranim stresom, kako diše i kako reagira na pritisak, kako se slama, izbacuje emocije i ostavlja dušu iznad uzavrelih tava.“  Šime Sušić, iz uvoda knjige

„Nikada do pojave ovog serijala kuharska profesija i mnoštvo drugih segmenata oko nje, nisu imali toliki auditorij i izazvali toliku pažnju. Dogodilo se ono što ni najoptimističniji prognozeri gastronomske scene nisu mogli predvidjeti. Hrvati su na najbolji način počeli problematizirati i shvaćati bit tako važnog segmenta života, koji srećom u nas ima dobre temelje u tradiciji koja sa sebe sve više skida velove zaborava, ignoriranja i neshvaćanja.“ Radovan Marčić, iz uvoda knjige

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –