Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sandi Krstinić

Živjeti prema emocijama

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • 04/2012.
  • 124 str., meki uvez
  • ISBN 9789533044088
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Iskoristite svoje i tuđe emocije za poslovni uspjeh i životnu sreću.

I u poslu i u privatnom životu često smo izloženi različitim stresnim situacijama i nepravdama, često se ne znamo postaviti prema nadređenima i kolegama koji nas iskorištavaju – jednostavnije rečeno, katkad se ne uspijevamo nositi sa svime što nas snađe.

Živimo u doba globalne svjetske krize i recesije, u vremenu velikih promjena i neizvjesnosti, u stalnoj smo potrazi za srećom, novcem ili nekim nedostižnim idealima. U takvom užurbanom tempu života i poslovanja negdje putem izgubili smo moć da upravljamo svojim emocijama i često nam se događa da emocije upravljaju nama, umjesto mi njima.

Knjiga "Živjeti prema emocijama" mr. sc. Sandija Krstinića, dr. med., pomoći će nam da se upoznamo sa svojim emocijama i naučimo ih kontrolirati kako bismo bili uspješniji, zadovoljniji, sretniji i humaniji. Ovaj priručnik uz to poučava i kako očuvati zdravlje i zdravo se hraniti, kako graditi kvalitetne odnose na radnome mjestu, bavi se poslovnim putovanjima, seksualnošću i još mnogočime...

Donosi i originalnu kartu emocija za četiri osnovna poslovna procesa, koja će nam pomoći da naučimo upravljati svojim i tuđim emocijama. Razotkriva poslovne poteze i odluke koje dovode do propasti tvrtki i osobnog bogaćenja na štetu cijeloga društva te objašnjava kako je nastala globalna kriza u kojoj danas živimo.

"Živjeti prema emocijama" knjiga je utemeljena na znanstvenim činjenicama i na popularan način istražuje emocije i njihov utjecaj na poslovni život, uspjeh i sreću. Osluhnimo svoje emocije!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –