Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Tajana Obradović

Onda znaš kako stvari stoje

  • Nakladnik: Funditus
  • 11/2013.
  • 184 str., meki uvez
  • ISBN 9789535693826
  • Cijena: 11.95 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Veronika Babić preko veze dobiva dobro plaćeni posao u osiguravajućem društvu. Iako brzo uviđa da stvari nisu onakve kakvima su joj prezentirane, njezin rad biva zapažen i pred njom je mogućnost blistave karijere. Sve dok rođakov gaf prema vlasnici firme ne promijeni i Veronikin položaj i povuče je na mračnu stranu korporatizma.

Je li zlato sve što sja, li su često u pravu oni koji tvrde da se sreća ne kupuje novcem? U što se može izroditi dobar posao preko veze i kamo nas može odvesti sklonost kompromisima? Ovaj roman odgovara izravno, jednostavno i efektno, detektorski. Gorka pilula stvarnosti otopljena u velikoj mjeri(ci) zdravog duha.

Tajana Obradović rođena je 1971. u Zagrebu. Diplomirala je 1995. na studiju novinarstva Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu. Bivša je uspješna atletičarka i dugogodišnja novinarka, kolumnistica, urednica i članica uredništva u sportskim časopisima, knjigama i publikacijama. Do 2004. bila je zamjenica generalnog direktora za sektor nakladništva u Zri-športu d.o.o, a danas je programska direktorica u nakladničkoj kući Funditus. Članica je komisije Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora za informiranje i izdavačku djelatnost.

Prozu objavljuje od 2011., u tjednicima i književnim časopisima i na Trećem programu Hrvatskog radija. Objavila je tri romana: "Cybersex - Čarobna šuma" (Funditus, 2011), "Onda znaš kako stvari stoje" (Funditus, 2013) i "Akustika tišine" (Funditus, 2017).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –