Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Jelena Zlatar ×

Najava • 28.05.2019.

Skandinavska autorica Monika Fagerholm predstavlja knjigu 'Amerikanka'

Monika Fagerholm, jedna je od najcjenjenijih suvremenih skandinavskih autorica predstavit će u Zagrebu svoj nagrađivani roman 'Amerikanka', objavljen u okviru projekta 'Europa iznutra i izvana' izdavačke kuće Hena com. Autorica će se u okviru književne tribine 'Autorica Vs. autorica' susresti s Jelenom Zlatar Gamberožić.
Najava • 15.02.2019.

Književni petak: 'Dobri loši' i 'loši dobri' književni tekstovi

Nova, 64. sezona tribine Književni petak započinje s četiri nova urednika: Mirelom Priselac, Hrvojem Pukšecom, Andrijom Škarom i Lovrom Škopljancem. Sezonu otvara Lovro Škopljanec u petak 15. veljače u Galeriji Kupola Gradske knjižnice, s temom 'Dobri loši' i 'loši dobri' književni tekstovi.
Najava • 12.06.2018.

Promocija zbirke priča Jelene Zlatar Gamberožić 'Strani gradovi'

Promocija nove zbirke priča Jelene Zlatar Gamberožić 'Strani gradovi' održat će se u utorak, 12. lipnja u zagrebačkom Botaničaru. O knjizi će uz autoricu, govoriti urednici, Sanja Vučković i Miroslav Mićanović.
Najava • 07.07.2016.

Promocija zbirke priča Jelene Zlatar 'Ticala'

Promocija nove zbirke priča Jelene Zlatar 'Ticala' održat će se u četvrtak 7. srpnja u Vinyl baru u Zagrebu. O novoj zbirci će govoriti Ivana Rogar (spisateljica), Nermina Husković (glavna urednica) i Jelena Zlatar (autorica).
Najava • 20.06.2016.

Književnost u Močvari: Zlatar, Katalinić i Karakaš

Ciklus književnih tribina Književnost u Močvari: Rani radovi koje u zgrebačkom klubu Močvara moderira Robert Perišić, u ponedjeljak 20. lipnja ugostit će Jelenu Zlatar, Mariju Katalinić i Damira Karakaša. Autori će čitati svoje radove i usput komentirati mlađu književnu scenu...
Portret • 16.03.2015.

Jelena Zlatar

Najava • 05.11.2014.

Književnost u Močvari : Jelena Zlatar, Bojan Žižović, Martina Križanić

Program Književnost u Močvari koja se u 2014. godini odvija pod nazivom 'Rani radovi' predstavit će Jelenu Zlatar (Zagreb), Martinu Križanić (Zagreb) i Bojana Žižovića (Pula/Trst), u srijedu 5. studenoga s početkom u 20,30 sati u Klubu Močvara u Zagrebu. Moderira Robert Perišić.