Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ksenija Kušec

Nije moglo bolje

  • Nakladnik: Hena com
  • 08/2016.
  • 232 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532591392
  • Cijena: 119.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Ksenija Kušec samozatajno se prije nekoliko godina pojavila na domaćoj književnoj sceni, ali je svojim autentičnim stilom i osebujnim junacima isprve stekla veliku naklonost publike i kritike. Okosnicu njezine proze i u ovom romanu predstavljaju karakteristično iznijansirani i ponešto pomaknuti likovi i njihovi odnosi, prvenstveno na psihološkoj razini.

Likovi Ksenije Kušec na prvi pogled pobuđuju neku vrstu apriornog svrstavanja u dobre i zle, da bi se zatim, zahvaljujući minucioznom psihološkom profiliranju, oteli takvoj jednoznačnoj procjeni. To je ono što i ovaj njezin roman čini intrigantnom pričom o junacima od krvi i mesa koji dosljedno zastupaju pravo na vlastite slabosti i nedostatke, a to ih čini uvjerljivo živima i bliskima čitatelju.

"Nije moglo bolje" roman je koji obećava prvorazredan književni doživljaj iz pera književnice koja svojim likovima, rečenicama, dijalozima i situacijama barata onako spretno, a prividno lako, kao što nadareni glazbenik barata svojim instrumentom.

Ludwig Bauer

Ksenija Kušec, arhitektica, saksofonistica, spisateljica.

Objavila je: "Priče iz Sunčeva sustava" (Profil, 2010), "Janko i stroj za vrijeme" (HDKDM, 2013), "Reci mi sve" (CeKaPe, 2013), "Sobe" (CeKaPe, 2014), "Prozirna Lili" (Evenio, 2015), "Nije moglo bolje" (Hena-com, 2016).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –