Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ksenija Kušec

Sobe

  • Nakladnik: Centar za kreativno pisanje
  • 12/2014.
  • 160 str., meki uvez
  • ISBN 9789538019012
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Nesvakidašnji talent Ksenije Kušec obuhvaća i dvije dragocjene komponente: dobro zapažanje i lakoću pripovijedanja. Uočavajući onu stranu ljudskih veza i odnosa, mana i slabosti, konvencija i predrasuda koje se često žele prikriti ili zanemariti, uz dodavanje blagog humora kao začina, Ksenija očito uživa u konstruiranju vlastita literarnog svijeta.

Svaka vrsta istinski umjetničkog stvaralaštva pretpostavlja i muke i radost, ali ona kvaliteta ostvarenja koja se oslanja na užitak u stvaranju književnog teksta jedan je od pouzdanih temelja užitka u čitanju. Njezina je proza pisana za književne sladokusce.

Ludwig Bauer

Ksenija Kušec, arhitektica, saksofonistica, spisateljica.

Objavila je: "Priče iz Sunčeva sustava" (Profil, 2010), "Janko i stroj za vrijeme" (HDKDM, 2013), "Reci mi sve" (CeKaPe, 2013), "Sobe" (CeKaPe, 2014), "Prozirna Lili" (Evenio, 2015), "Nije moglo bolje" (Hena-com, 2016).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –