Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Larry Bossidy Ram Charan

Realizacija : Umijeće uspješne provedbe poslova i projekata

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Petar Vujačić
  • 12/2016.
  • 276 str., meki uvez
  • ISBN 9789533048987
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Realizacija je specifičan niz pravila ponašanja i tehnika kojima kompanije moraju ovladati kako bi postale konkurentne. Realizacija je samostalna disciplina. U velikim kompanijama, kao i u onima malima, ona je danas temelj uspjeha.

Kad je "Realizacija" prvi put objavljena, 2002. godine, promijenila je dotadašnji način poslovanja. Analizom discipline uspješne provedbe poslova i projekata pomogla je tisućama poslovnih ljudi da uspiju u svom završnom koraku prema uspjehu. Novim izdanjem autori knjige Larry Bossidy i Ram Charan dopunjuju svoju osnažujuću poruku za svijet u kojem su stara pravila poljuljana, a radikalna promjena postaje rutinom.

S mnoštvom primjera iz stvarnog poslovnog svijeta, "Realizacija" pruža realističan i čvrst pristup poslovnom uspjehu. Ona vam otkriva kako da povežete ljudske, strateške i operativne procese – tri temeljna čimbenika svake organizacije – i stvorite poslovanje temeljeno na dijalogu, intelektualnom poštenju i realizmu.

Kompanije okrenute realizaciji mijenjaju se brže od drugih, stoga svaki poslovni vođa, u svakoj kompaniji i na svakoj razini, mora ovladati disciplinom realizacije. Na taj način on postiže vjerodostojnost. Kad dođete do kraja knjige, bit će vam jasno kako se to radi. Vaše poznavanje discipline realizacije dat će vam prednost pred konkurencijom. Ako sve to potom provedete u djelo, znamo da ćete ostvariti bolje rezultate.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –