Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Steven Rowley

Lily i hobotnica

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Mirjana Valent
  • 03/2017.
  • 312 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533434926
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Priča o odnosu kakav bi si svatko poželio: odnosu s osobom kojoj vjerujete, osobom bez koje ne možete zamisliti život. Tedu Flasku ta je prava „osoba“ njegova prijateljica Lily, koja je slučajno pas.

Ovaj emocionalno blagotvoran debitantski i autobiografski roman Stevena Rowleyja istražuje utjecaj koji kućni ljubimci imaju na živote svojih ljudi. Ted je nesretni samac s losanđeleskom adresom. Između seansa s psihoterapeutom i spojeva s muškarcima koje upoznaje na internetu, njegovo vrijeme i srce ispunjava dvanaestogodišnja jazavčarka Lily. Začudo, Ted umije razgovarati s Lily, s kojom raspravlja o zgodnim poznatim tipovima i igra društvene igre. Sve dok jednoga dana njihovu idilu ne pomuti nezvani gost…

„Smijat ćete se naglas, ali pripremite se i na potoke suza. Kako bi Lily rekla: 'Moraš! Pročitati! Ovu! Knjigu!'“ – The Washington Post

„Na svoj smiješan, zdušan i postojano šašav način, Rowley točno dočarava kako je to voljeti psa.“ – Kirkus Review

Steven Rowley radi kao slobodan pisac, novinski kolumnist i scenarist. Rođen je u Portlandu, Maine, a diplomirao je na koledžu Emmerson. Danas živi u Los Angelesu sa svojim partnerom i psom. "Lily i hobotnica" prvi mu je roman. Pratite ga na Twitteru i Instagramu @mrstevenrowley.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –