Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Klara Peranić

Vermogen : Četiri kraljevstva

  • Nakladnik: Studio TiM
  • 03/2017.
  • 130 str., meki uvez
  • ISBN 9789537780593
  • Cijena: 9.29 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kada se pročuje da princeza Davina, navodna nasljednica prijestolja kraljevstva Vermogen, nema magijske moći koje su nužne za upravljanje cijelim kraljevstvom i za njegov opstanak, cijeli se poredak četiriju kraljevstava nađe u opasnosti.

Marta, zakonita nasljednica prijestolja koja gotovo osamnaest godina živi skrivajući svoje podrijetlo, mora prihvatiti neizbježno, a to je rat sa svojom (polu)sestrom Davinom i susjednim kraljevstvima, ne bi li iznova vratila sretna vremena. No, Marta, iako stvarna nasljednica, za sada je tek djevojka bez iskustava koja su joj potrebna za konačnu bitku prevlasti.

Putem sazrijevanja, koje je istovremeno i priprema za borbu, Marta u sebi otkriva snažnu i odlučnu mladu ženu. Na tom putu upoznaje svog zaštitnika Eneja, ali i ovladava magijskim moćima kako bi svom narodu i susjednim kraljevstvima osigurala dugotrajni mir gotovo nepovratno uništen godinama brutalne tiranije.

Klara Peranić mlada je riječka autorica. Studentica je Filozofskog fakulteta u Rijeci (smjer Hrvatski jezik i književnost). Njezin je roman namijenjen teen populaciji, ali i svim poklonicima fantasy žanra.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –