Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Elvira Slišurić

Kuća kralja paukova

  • Nakladnik: Studio TiM
  • 06/2017.
  • 146 str., meki uvez
  • ISBN 9789537780616
  • Cijena: 10.62 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Kuća kralja paukova" magična je priča koja se krije iza naizgled obične svakodnevice u jednom malom mjestu u koje su se, nakon višegodišnjeg boravka u velikom gradu, doselili Mario i njegova mama. Naime, Mario je niz godina proveo po bolnicama i mama je zaključila kako će boravak u prirodi pridonijeti njegovom oporavku. Kupili su kuću koja će uskoro pokazati i svoje drugo lice. Naime, u podrumu se krije neobičan svijet do kojeg vode stare napukle stube, a koji poziva na nove avanture.

No, kakva bi to bila bajkovita priča da u njoj nema neobičnog starca, znatiželjnu djevojčicu Lanu, lipu koja se preko noći pretvorila u brezu, a potom u lješnjak, olujne noći u kojima se, kada u kući nestane svjetla, može dogoditi svašta, mračno jezero i beskrajno mnogo straha.

Mario i Lana povest će mlade čitatelje na jedno nezaboravno putovanje u svijet paukova. Na tom putu susret će se s raznim čudima prirode, no isto će tako spoznati koliko je važno iskreno prijateljstvo.

Elvira Slišurić prvu je priču objavila u časopisu "Ubiq" 2014., a ta joj je godina na svom kraju donijela i roman prvijenac "Sreća prati hrabre" (Hena com). Nakon dvije godine traženja i maštanja, roman "Kuća kralja paukova" postao je neizbježan jer "i iz male sjemenke ponekad izraste moćan hrast", rekla bi u eteru. "Ostanite s nama!"

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –