Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nicola Yoon

Sve, baš sve

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Kristina Kegljen
  • 04/2017.
  • 312 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533435565
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Bolujem od rijetke i slabo poznate bolesti. Ukratko, alergična sam na sve, na cijeli svijet.  Ne napuštam kuću, zapravo nisam izašla iz nje već sedamnaest godina. Jedini ljudi koje viđam su mama i moja njegovateljica Carla.

Međutim, jednog dana se ispred susjedne kuće pojavio kamion za selidbe. Pogledala sam kroz prozor i ugledala njega. Visok je, mršav i sav u crnom – crna majica, crne traperice, crne tenisice i crna kapa koja mu potpuno prekriva kosu. Zamijetio me kako virim kroz prozor i uzvratio pogled. Gledali smo se bez treptanja. Nisam mogla skrenuti pogled. Zove se Olly.

Možda i ne možemo predvidjeti budućnost, ali ponešto ipak možemo. Na primjer, sigurna sam da ću se zaljubiti u njega. I to će potpuno sigurno biti prava katastrofa…

Čim je objavljen, roman "Sve, baš sve" je postao bestseler New York Timesa, dobio mnoštvo hvalospjeva i prema njemu je već snimljen film. Preporučuje se kao obavezno štivo svima koji su voljeli "Grešku u našim zvijezdama" i "Ako ostanem", kao i svima onima koji žele pročitati toplu i romantičnu priču o ostvarenim željama i prilikama koje moramo iskoristiti u životu.

Nicola Yoon (1972.) odrasla je na Jamajci i u Brooklynu. Trenutačno živi u Los Angelesu, sa suprugom i kćeri. "Sve, baš sve" (Everything, everything) njezin je prvi roman. Ilustracije u romanu izradio je njezin suprug David Yoon.

Nicola Yoon (1972.) odrasla je na Jamajci i u New Yorku (Brooklyn). Njezin je prvi roman "Sve, baš sve" s maštovitim ilustracijama njezina supruga Davida Yoona, doživio podjednako velik uspjeh i kod čitatelja i kod kritike, te dospio među finaliste nacionalne nagrade za književnost za mlade i na prvo mjesto ljestvice bestselera New York Timesa.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –