Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Elan Mastai

Sva naša pogrešna sutra

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Željka Gorički
  • 04/2018.
  • 392 str-, tvrdi uvez
  • ISBN 9789533435930
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Što ako svijet u kojem ste do sada živjeli, iznenada više ne postoji...

Budućnost kako smo je 1950-ih zamišljali doista se i ostvarila. Godina 2016. iz koje dolazi Tom Barren, utopijski je tehnološki raj letećih automobila, pokretnih nogostupa i baza na Mjesecu. Svijet je to u kojem se voće ne kvari, a punk nikada nije postojao.

Tom je tipični luzer, neuspješni sin uglednog znanstvenika, koji se u tom savršenom svijetu i ne snalazi najbolje, a onda mu se život još okrene naglavačke. Potpuno zatečen sudbinom koja ga je snašla, Tom donosi nepromišljenu odluku koja će drastično promijeniti ne samo njegov život, već i samo tkanje svemira. Zbog nezgode tijekom putovanja kroz vrijeme, Tom se nađe u pogrešnoj 2016. godini, u našoj stvarnosti koja je za njega potpuna nepoznanica. 

Ipak, kada upozna iznenađujuće divne verzije svoje obitelji, karijere i žene u koju se zaljubio, Tom mora odabrati hoće li ispraviti tijek povijesti i ponovno uspostaviti svoj utopijski svijet ili će pokušati izgraditi novi život u postojećoj kaotičnoj i nepredvidivoj stvarnosti? 

 

Originalna priča o putovanju kroz vrijeme i alternativnim stvarnostima s neuobičajeno optimističnim pogledom na budućnost čovječanstva.
Andy Weir, autor bestselera "Marsovac" 

Provokativna i duhovita priča o jednom simpatičnom luzeru na križanju paralelnih vremenskih tokova, koja će vas natjerati na razmišljanje o našem svijetu i načinima kako bi on mogao postati potpuno drugačijim.
Sean Carroll

Elan Mastai kanadski je pisac, scenarist i producent, poznat po filmskom scenariju za romantičnu komediju "Što ako?" (What If?) za koji je 2014. dobio nagradu kanadske filmske akademije. Roman "Sva naša pogrešna sutra" (All Our Wrong Todays, 2017.) njegov je spisateljski prvijenac u kojem se isprepliću komični, romantični i znanstveno-fantastični elementi i za koji su već otkupljena filmska prava (Paramount). 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –