Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Oliver Jeffers

Evo nas, tu smo : Bilješke za život na planetu Zemlji

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Ozren Doležal
  • 10/2018.
  • 46 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533136233
  • Cijena: 11.81 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

O, dobar ti dan i dobro došao na naš planet. Zovemo ga Zemlja.
Naš svijet zna biti jako zbunjujuće mjesto, pogotovo ako si na njega tek stigao. U glavi će ti se rojiti bezbroj pitanja, stoga krenimo u istraživanje svega važnog za naš planet i život na njemu.

Od neba i tla pa do ljudi i vremena, ove ti bilješke mogu poslužiti kao vodič koji će te pripremiti za početak putovanja. A mnogo ćeš toga i sam otkriti. Samo se sjeti ostaviti bilješke za sve ostale...

Neke su stvari na našem planetu prilično zamršene, no ima i onih krajnje jednostavnih: mnogo je nas koji dijelimo ovaj planet, stoga budi ljubazan.

"Evo nas, tu smo" topla je i iskrena nova slikovnica Olivera Jeffersa. Drago nam je što ste je pronašli.

Oliver Jeffers stvara umjetnička djela i priča priče. Nakon sjajno prihvaćenog prvijenca Kako uloviti zvijezdu, stvorio je cijelu zbirku nagrađivanih i najprodavanijih slikovnica koje su prevođene diljem svijeta. Oliver je iz Belfasta, a sada živi i radi u Brooklynu. Voli učiti o našem planetu jer što više znaš, to više znaš koliko ne znaš. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –