Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nina Brochmann Ellen Stokken Dahl

Dolje je najbolje : Sve što trebaš znati o svom spolovilu

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Željka Černok
  • 12/2018.
  • 280 str., meki uvez
  • ISBN 9789533437651
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nevjerojatno je mnogo toga što neke žene u 21. stoljeću ne znaju o vlastitom tijelu, i nije čudno da otkako se pojavila u knjižarama, ova zanimljiva, pristupačno pisana i informativna knjiga, prevedena je na više od 30 jezika, i ne prestaje intrigirati zanimljivošću i aktualnošću svoje tematike.

Autorice knjige "Dolje je najbolje : Sve što trebaš znati o svom spolovilu" su na potpuno nov, duhovit i zabavan način ispričale priču o ženskom tijelu i ženskoj seksualnosti, odbacujući pritom zablude i rušeći mitove. Nina Brochmann (1987.) i Ellen Stokken Dahl (1991.) još su kao studentice medicine u Oslu, nakon što su nekoliko godina radile kao seksualne edukatorice za mlade, pokrenule blog "Stidnica" koji je stekao iznimnu popularnost, a ova je knjiga nastala je na temelju tog bloga.

Kombinirajući medicinsku znanost s novim istraživanjima, "Dolje je najbolje" pokriva sve što svaka žena treba znati o svojim spolnim organima i spolnom zdravlju općenito. Ovdje se može naučiti sve o skrivenim tajnama klitorisa, plesu hormona koji upravlja mjesečnicom te o tome kako različite vrste kontracepcije djeluju na naše tijelo i još mnogo toga.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –